WESTMATIC RESERVEDELER

I sentrallageret i Arvika har vi et velfylt lager med over 10 000 artikler. Et bredt utvalg av reservedeler betyr at vi kan levere hurtig. når behovet oppstår og derved redusere stillstand i anlegget Westmatic satser stort på tilgjengelighet og våre kontinuerlig økende antall servicebusser plasserte over hele landet har alltid de vanligste delene med seg, slik at de kan hjelpe til med tilfeller som haster.

Kontakt oss på [email protected] eller tel +47 22 92 02 00 

 

WESTMATIC SERVICE

Med Westmatic som leverandør får man ikke bare utstyr av høy kvalitet, men også en utmerket service og supporthjelp. Vi vet at nøkkelen til et langsiktig forretningsforhold for alle parter er et samarbeid, som vil fortsette under hele produktets levetid. Med bransjens sterkeste serviceorganisasjon er Westmatic i nærheten av anleggene, en avgjørende faktor, for å kunne ha høy tilgjengelighet i vaskehallen.

Vi tilbyr en serviceavtale som kan skreddersys til indi- viduelle behov. Våre erfarne teknikere finnes over hele landet og står klare til å hjelpe til med alt fra forebyggende vedlikehold til akutte utrykninger, dersom ulykken er ute. Westmatic servicebusser er velfylte med de mest aktuelle reservedelene og våre erfarne teknikere er tilgjengelige på telefon, for å kunne støtte og bidra med tekniske kunnskaper.

Du når Westmatic service på +47 22 92 02 00 eller [email protected]